Product white logo
Down caret icon
Default phones
edge 20 pro

Find your edge

3 vaihtoehtoa. Kaikki tehokkaita ja loistavia

Valitse laite:

Valitse väri:

Valitse tallennustila:

Poikkeukselliset kamerajärjestelmät, eloisat näytöt, seuraavan sukupolven suorituskyky ja upea design. Uusi motorola edge 20 -tuoteperhe kasvattaa älypuhelimesi kykyjä äärimmilleen.
Smartphone edge 20Smartphone edge 20Smartphone edge 20
Upeat tulokset kaikilta etäisyyksiltä

Upeat tulokset kaikilta etäisyyksiltä

108 MP kamera + 30x super-zoomUltralaajakulma, makrokamera ja korkearesoluutioinen optinen zoom32 MP selfie-kamera

Ota parhaat otoksesi koskaan

Ota parhaat otoksesi koskaan

108 MP kamera + 50x super-zoom8K-videonauhoitusUltralaajakulma, makrokamera ja korkearesoluutioinen optinen zoom32 MP selfie-kamera

Pikselintarkka puhelin

Pikselintarkka puhelin

108 MP kameraUltralaajakulma ja makrokamera32 MP selfie-kamera

Tarkenna jopa 50x kauemmaksi

Erillisen periskooppityylisen objektiivin avulla pääset 5 kertaa kohdettasi lähemmäksi selkeydestä tinkimättä, kun taas 50x super-zoom sallii sinun tallentaa upeita yksityiskohtia uskomattoman kaukaa.

Saatavilla vain motorola edge 20 pro -mallissa.

1X

2X

5X

Uskomattoman sulava. Uskomattoman eloisa.

Pelisi, videosi, valokuvasi ja muu sisältösi eivät ole koskaan näyttäneet näin hyvältä.

OLED-näyttö ja yli miljardi värisävyä tarjoavat sinulle ansaitsemasi upean näytön.

144 Hz**

Älypuhelimien nopein virkistystaajuus tekee liikkeestä sujuvaa

6,7"

Huippuleveä Max Vision -näyttö

HDR10+

Elävämmät ja realistisemmat värit

DCI-P3

25 % suurempi väriasteikko

Suunniteltu seuraavan sukupolven nopeuksille

edge 20 -tuoteperheen vahvat värit, kaunis design ja mattapinta vähentävät sormenjälkiä ja läikkiä, joten se erottuu varmasti edukseen.

wave5G + WI-FI 6
Uskomattoman pitkäkestoinen akku

Yksi lataus kestää monta päivää3, ja TurboPower™-latauksen avulla saat tuntien ajaksi virtaa vain muutamassa minuutissa4.

Uskomattoman pitkäkestoinen akku

Yksi lataus kestää monta päivää3, ja TurboPower™-latauksen avulla saat tuntien ajaksi virtaa vain muutamassa minuutissa4.

Enemmän ominaisuuksia, joihin ihastua

Vettähylkivä design.
Olitpa sitten lähdössä juoksulenkille tai vastaamassa puheluun sateessa, vettähylkivä design pitää puhelimesi suojattuna sisältä ja ulkoa††.
Sinun puhelimesi. Juuri sellaisena kuin sen haluat.
My UX sallii sinun hallita puhelintasi yksinkertaisilla sormieleillä, mukauttaa viihdeasetuksiasi ja luoda omannäköisesi ulkoasun.
Yritystason tietoturvaa
Suojele tietojasi haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta ja muilta uhilta ThinkShield-mobiiliversion avulla. Laitteiston ja ohjelmistojen kattava tietoturva varmistaa, että tietosi pysyvät paremmin turvassa.
Tekniset tiedot
SmarphonelogoSmarphonelogoSmarphonelogo
SuoritinQualcomm® Snapdragon™ 870 Adreno™ 650 GPUQualcomm® Snapdragon™ 778G -mobiilialusta Adreno™ 642L GPUMediaTek Dimensity 720
Muisti12 Gb LPDDR5*8 Gb*8 Gb*
Tallennustila256 Gb sisäistä tallennustilaa*
UFS 3.1
Turbo Write
Host-Aware Performance Booster
128 Gb128 Gb
Kamera108 MP | 8 MP 5x korkearesoluutioinen optinen zoom | 16 MP ultralaajakulmakamera | makrokamera108 MP | 8 MP 3x korkearesoluutioinen optinen zoom | 16 MP ultralaajakulmakamera | makrokamera108 MP | 8 MP ultralaajakulmakamera | makrokamera | 2 MP syvyyskamera
Näyttö6,7" OLED | 10-bittiset värit | DCI-P3-väriavaruus | 144 Hz virkistystaajuus | HDR10+ | Amazon HDR6,7" OLED | 10-bittiset värit | DCI-P3-väriavaruus | 144 Hz virkistystaajuus | HDR10+6,7" OLED | 10-bittiset värit | DCI-P3-väriavaruus | 90 Hz virkistystaajuus | HDR10+
Akku4 500 mAh
30 W TurboPower™
4 000 mAh
30 W TurboPower™
5 000 mAh
30 W TurboPower™
Lue lisääLue lisääLue lisääLue lisää

Tietyt ominaisuudet, palvelut ja sovellukset vaativat verkkoyhteyttä eivätkä välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla, ja ne saattavat olla muiden ehtojen, edellytysten ja/tai maksujen alaisia. Pyydä lisätietoja palveluntarjoajaltasi. Tämän laitteen käyttö tapahtuu langattoman liittymäsi ehtojen alaisena. Tämä tuote täyttää radiotaajuuslähetyksille altistumisen vaatimukset. Lisätarvikkeet on merkitty erikseen.

MOTOROLA, tyylitelty M-logo, MOTO ja MOTO-tuotemerkit ovat Motorola Trademark Holdings, LLC:n tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. © 2021 Motorola Mobility LLC.

Motorola edge 20 pro-, edge 20- ja edge 20 lite -mallien suunnittelija ja valmistaja on Motorola Mobility LLC, Lenovon täysin omistama tytäryhtiö.

1 5G-palvelu on käytettävissä 5G-liittymän kanssa. Vaatii 5G-verkon; saatavilla vain tietyillä alueilla; laite ei ole yhteensopiva kaikkien 5G-verkkojen kanssa. Pyydä lisätietoja palveluntarjoajaltasi.

2 Vaatii erikseen ostettavan Wi-Fi 6 -yhteensopivan reitittimen ja liittymän, jotka saattavat vaihdella alueittain.

3 Kaikki akun käyttöikää koskevat väitteet ovat arvioita ja perustuvat mediaanikäyttäjään, testattu yhdistetyllä käyttäjäprofiililla (joka sisältää sekä käyttö- että valmiusajan) optimaalisissa verkko-olosuhteissa. Akun todellinen suorituskyky voi vaihdella ja riippuu monista tekijöistä, kuten signaalin voimakkuudesta, verkko- ja laiteasetuksista, lämpötilasta, akun kunnosta ja käyttötyylistä.

4 Akun on oltava selvästi tyhjentynyt; latautuminen hidastuu latauksen edetessä.

5 Langatonta Ready For -yhteyttä tuetaan vain televisioissa, jotka tukevat Android-älypuhelimen näytön peilaamista (Miracast).

6 Ready For PC on saatavilla tietyille laitteille Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Yhteensopivien laitteiden ja ohjelmistojen täydellinen luettelo löytyy Usein kysytyt kysymykset -sivulta. Vaatii PC-sovelluksen lataamisen. PC ja mobiililaite täytyy yhdistää samaan Wi-Fi-tukiasemaan TAI ne täytyy yhdistää toisiinsa USB-C-kaapelilla.

7 Bluetooth®-lisätarvikkeet myydään erikseen.

8 Vaatii peliohjaimen, joka on yhteensopiva Android 11 -version tai sitä uudemman kanssa. Pelin täytyy tukea Bluetooth®-ohjainta.

9 Älykäs ohjelmisto voi tunnistaa enintään 3 kasvot/ihmistä samasta kuvasta.

10 MicroSD-kortti myydään erikseen. Kortille ei välttämättä voi siirtää sisältöä, jolla on DRM-rajoituksia.

Verrattaessa sRGB-väritilaa käyttäviin puhelimiin; perustuu DCI-P3-väritilan käyttöön 25% suuremmalla väriasteikoilla kuin sRGB.

†† Vettähylkivä design suojaa kohtuulliselta vesialtistukselta, kuten roiskeilta tai vähäiseltä sateelta. Ei suunniteltu upotettavaksi veteen tai altistetuksi paineistetulle vedelle tai muille nesteille. Suoja saattaa heikentyä ajan myötä. Ei vedenkestävä.

* Vaihtelee alueittain

** 144 Hz on käytettävissä vain motorola edge 20- ja edge 20 pro -malleissa.

Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuote. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

BLUETOOTH on Bluetooth Special Interest Groupin (SIG) tavaramerkki.

Wi-Fi on Wi-Fi Alliancen tavaramerkki.

ThinkShield on Lenovon tavaramerkki.

Käytettävissä oleva tallennustila on pienempi johtuen eri tekijöistä, mukaan lukien sitä kuluttavat käyttöjärjestelmät, ohjelmistot ja ominaisuudet, ja se saattaa muuttua ohjelmistopäivitysten myötä.